Varovanje osebnih podatkov

Podatki o podjetju

KOPILAB d.o.o.
Štihova ulica 23, 1000 Ljubljana
Davčna št.: SI88562182 (smo zavezanci za DDV)
Matična št.: 3908135000

 

1. UPORABA, OBSEG IN NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVE PODATKOV

1.1 Namen elektronskih sporočil (e-naslovov):

 • ohranjanje stika s strankami preko elektronske pošte (email), preko spletne strani (www.sekom-grafika.si) in socialnih omrežij (Facebook, Instagram),
 • profiliranje strank, da jim lahko prikažemo čimbolj prilagojeno ponudbo,
 • obveščanje o novostih, akcijah in ugodnostih v ponudbi, za pospeševanje prodaje,
 • pošiljanje nasvetov in trikov glede oblikovanja, tiska in drugih grafičnih storitev,
 • pošiljanje idej, kako lahko skupaj pripomoremo k boljšemu jutri,
 • pridobivanje povratnih informacij in mnenja o našem delu.


1.2 Ob poslanih elektronskih sporočilih si lahko zabeležimo podatek:

 • kdaj stranke odprejo elektronsko sporočilo,
 • na katere povezave v elektronskem sporočilu kliknejo,
 • za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila.


1.3 Za namen obveščanja preko elektronske pošte hranimo naslednje podatke:

 • naslov elektronske pošte,
 • telefonsko število,
 • ime.

 

1.4 Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.


1.5 Zbrane osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:

 • Prodaja.

 

 

2. IZVOZ PODATKOV

2.1 Nikakršen izvoz tretjim osebam

Zbrani osebni podatki v komunikaciji 1 na 1 (s posamezno osebo) v zvezi z spletnim naročanjem se hranijo na območju Republike Slovenije in jih ne predajamo tretjim osebam.

 

 

3. OBDOBJE HRAMBE PODATKOV


3.1 Zbrane osebne podatke posameznikov hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Posameznik se lahko kadarkoli odjavi (prekliče soglasje) od prejemanja elektronskih sporočil, in sicer s klikom na povezavo “odjava”/”unsubscribe” v spodnjem delu kateregakoli emaila, ki ga prejme od nas ali pa nam odjavo sporoči na info@kopilab.si. Ko se odjavi, vse osebne podatke nemudoma trajno izbrišemo iz naše baze.


3.2 V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma trajno izbrišemo iz naše baze.


4. KAKO VARUJEMO ZBRANE OSEBNE PODATKE

4.1 Vedno posredujemo zgolj vsebine in informacije, nikoli pa ne zahtevamo številke kreditnih kartic ali drugih podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran www.kopilab.si gostuje na varnem spletnem strežniku in je podvržena rednim varnostnim pregledom.

4.2 Zbrane osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj navedene namene, jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran, ki pa so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za Kopilab d.o.o..

4.3 V izjemnih primerih lahko vaše osebne podatke, v skladu z zakonom, posredujemo državnim in varnostnim organom, v kolikor bi ti podali uradno zahtevo za posredovanje osebnih podatkov.

 

5. PRAVICE POSAMEZNIKA

5.1 Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva sledeče:

 • vpogled,
 • popravek,
 • popoln izbris,
 • prenos drugemu ponudniku sorodnih storitev,
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Pravica o umiku soglasja: Soglasje lahko umaknete kadarkoli na enak način, kot ste ga dali (elektronsko).

Pravica do dostopa: od Kopilab d.o.o. lahko zahtevate informacije o osebnih podatkih, ki jih hrani o vas, vključno z informacijami o tem, katere vrste vaših osebnih podatkov hrani, za kaj jih uporablja, kje jih zbira, če ne neposredno od vas.

Pravica do popravka: Od Kopilab d.o.o. lahko zahtevate popravek netočnih osebnih podatkov, ki jih ima o vas.

Pravica do vložitve pritožbe: V primeru domnevne kršitve veljavnih zakonov o zasebnosti lahko vložite pritožbo pri nadzornem organu za zaščito podatkov v državi, kjer prebivate ali kjer se je domnevna kršitev zgodila.

Pravica do izbrisa: Od Kopilab d.o.o. lahko zahtevate izbris svojih osebnih podatkov.

5.2 Zahtevo lahko pošlje preko emaila info@kopilab.si ali pisno po pošti na sedež podjetja Štihova ulica 23, 1000 Ljubljana.

5.3 V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu.

5.4 Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu – Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji:

Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

 

Kopilab d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in v skladu z zakonodajo (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR), zato na spletni strani www.kopilab.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito in etično ravnanje z vašimi osebnimi podatki.

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi s politiko varovanja osebnih podatkov v podjetju Kopilab d.o.o., nam lahko pišete na info@kopilab.si.

 

Nazadnje posodobljeno: 1. 1. 2020